27-річна Альона Касаткіна з села Серники, Зарічненського району потребує допомоги небайдужих людей. Лікарі діагностували у молодої жінки онкозахворювання – рак лімфатичної системи.

Перші тривожні симптоми почали з’являтися понад півроку тому, але тоді жінка не звернула на це уваги, бо була вже при надії. Пишуть на сторінках газети "Полісся".

“Я була вагітна. Коли почав рости живіт, я лягала на спину і з’являлася задишка я думала, що це через вагітність“, – розповідає Альона Касаткіна.

Після пологів стан молодої мами погіршився – була постійна слабкість і температура. Після ретельного обстеження лікарі встановили діагноз – хвороба Ходжкина, 3 стадія.

Читайте також: Анна із Зарічненщини потребує допомоги у лікуванні

31 липня, Альона Касаткіна їде на лікування в Рівне нський обласний протипухлиний центр, але у родини катастрофічно не вистачає грошей на лікування.

Сім’я Касаткіних просить допомоги у небайдужих людей адже синочоку, якому 1 рік і 8 місяців та донечці, якій усього два місяці, так необхідна здорова та щаслива мама. Допоможімо дітям врятувати маму.

Реквізити для допомоги:
номер карточки Приват Банку – 5168757331634438 Касаткіна Альона Іванівна 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber