Швидко, зручно та з комфортом. У Рівненському Державному реєстрі актів цивільного стану більше десяти тисяч громадян скористалися послугами центру "Open Space". Люди мають можливість отримати заяву про реєстрацію шлюбу, зміни імені та інше.

Отримати свідоцтво про народження дитини, шлюб чи його розірвання, свідоцтво про зміну імені та інше. Усе це доступно в рівненському ДРАЦСі в "Open Space".

Добавилася послуга про легалізацію документів. Це все робиться через будь-який відділ державної реєстрації і безпосередньо через нас. Ми подаємо документи в Міністерство і людина отримує документ в Рівному не потрібно їхати в Київ, - розповідає провідний спеціаліст Рівне нського міського відділу ДРАЦС Оксана Тишкун.

Всього тут можна отримати чотирнадцять різних послуг. Впродовж року ними скористалися майже 11 тисяч громадян.

Майже 4 тисячі повторних свідоцтв було видано,майже 2 тисячі витяг із державного реєстру. Майже 2,5 заяв про державну реєстрацію було подано через новий сервіс. Електронна черга передбачає, те що людина прийшла взяла собі талончик і її викликали, але у нас працює веб-портал -звернення у сфері актів цивільного стану. Будь який громадянин моє заздалегідь записатися на прийом та отримати документ, - каже начальниця Рівне нського міського відділу ДРАЦС Галина Давидюк.

Щодня у центрі обслуговують близько 100-та відвідувачів. До слова,ще один центр відкрили у Костополі.

Мені тут все сподобалося, тут гарні працівники,все сподобалося, працівник допоможуть, якщо є якісь питання, - поділилася враженням рівнянка Маргарита.

Працює "Open Space" з вівторка по суботу з 9 до 18 години.
 

Дивіться також: рівненські поліцейські проводять пізнавальні бесіди із дітьми

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber