Поліцейські затримали чоловіка, який скоїв крадіжку із господарства жительки Мізоча.

Нині зловмисник, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

До поліції із заявою про крадіжку зі свого господарства 17 липня звернулася 42-річна жителька селища Мізоч Здолбунівського району. Жінка виявила відсутність гужової підводи, двох велосипедів та господарських електроінструментів, а з хліва зник кінь.

У селище виїхала слідчо-оперативна група. Запряженого коня та підводу знайшли біля дороги. Поліцейські оперативно розшукали і особу, яка вчинила злочин.

Ним виявився 20-річний житель села Уїздці. Він навідався до господарства 42-річної заявниці, «похазяйнував» у гаражі, де приглянув собі два велосипеди та господарські інструменти. Склавши все крадене біля воріт, зловмисник задумався над тим, яким чином усе це забрати.

На подвір’ї помітив віз, а із хліва вивів коня. Швиденько запряг, поскладав велосипеди на воза та повіз додому. Інструменти зловмисник залишив біля воріт. Але трапилося непередбачуване — «транспорт» зламався на пів дорозі. Тоді зловмисник взяв краденого велосипеда та поїхав ним додому. Саме там його поліцейські і застали.

Читайте також: два злочини за пів року: поліція затримала жителя Березнівщини

Нині парубок затриманий та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочин. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Крім того з’ясувалося, що на розгляді місцевого суду перебуває справа по обвинуваченню 20-річного жителя села Уїздці у вчиненому розбої.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber