фото ілюстративне
Слідчі Березнівського відділення поліції повідомили про підозру у вчиненні грабежу 18-річному жителю села Вітковичі. Нині він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

До поліції учора, 15 липня, звернувся 21-річний житель Березнівського району, що йому завдав тілесні ушкодження знайомий та відібрав мобільний телефон.

Слідчо-оперативна група встановила, що обоє односельчан відпочивали у Березному. Коли посеред ночі вирішили повернутися додому, між ними виник конфлікт, під час якого 18-річний хлопець вдарив свого товариша в обличчя, відкрито заволодів мобільним телефоном і втік у невідомому напрямку.

Читайте ще: рівненський суд обрав запобіжний захід причетному до смертельного вибуху у селі Смига

Поліцейські розшукали причетного до злочину зловмисника та вилучили награбований телефон. Як стало відомо, він уже потрапляв у поле зору правоохоронців. У січні цьогоріч йому повідомили про підозру у нанесенні тілесних ушкоджень жителю Березнівського району та скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом, однак парубок ухилявся від органів слідства та суду, у зв’язку з чим перебував у розшуку. З’ясувалося — був за кордоном та повернувшись, вчинив черговий злочин. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

У рамках досудового розслідуванняї вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber