Майже три тижні не працює ліфт у багатоповерхівці на вулиці Соборна, 34. Мешканці будинку жаліються. Мовляв, пенсіонери, які живуть на 8 та 9 поверхах на вулицю майже не виходять. Одна з яких 87-річна бабуся Євгенія Дворянська.

Серафима живе на дев'ятому поверсі в багатоповерхівці на вулиці Соборна, 34. Кожного разу, коли виходить з квартири - перевіряє чи не увімкнули їм ліфт. Адже він не працює вже три тижні.

Ось так, з дитячим візочком та сином за руку Серафима спускається східцями з дев'ятого поверху.

Не сплачуючи податки, сплачуючи усі послуги ми тренуємося так кожного дня. Синочку тримайся за перило, я ж не можу тебе повезти мені й так тяжко. Бачиш, не працює зараз ліфт, - говорить пані Серафима.

На несправний ліфт скаржаться й інші мешканці будинку. Один з яких Йосип Петросюк. Чоловік проживає разом з дружиною на 8-му поверсі. Виходить на вулицю дуже рідко. Каже, тоді намагаються складати чималий список продуктів, щоб купити за один раз чим більше.

Ще на низ пів біди, а на верх..Особливо останню ступеньку, як стаєш то вже голова кружиться.

А от 87-річна бабуся Євгенія Дворянська виходить з квартири хіба що до сусідів на поверх вище, або нижче. Тоді ж заодно і перевіряє чи не увімкнули ліфт.

Іду до ліфта тільки, попробувать чи ліфт робить. І все. Не по пошту, нікуди. Сусід, приносить.....Ось це ледве вийшла сюди, і все.

Ця багатоповерхівка знаходиться на обслуговуванні у житлово-комунального підприємства "Покровське". Його головний інженер пояснює, за роботу ліфта по цій адресі відповідає організація"Рівне ліфт". Ті відключили його через заборгованість деяких мешканців.

Борги , да є по заборгованості у мешканців відповідно. Невідповідно, а дуже сильно. На травень місяць було 68 тисяч. Зараз трохи понизилось, приблизно до 6 тисяч.

Головний інженер розповідає, нині відбувається перезаключення договору за обслуговування ліфта по цій адресі. Відтак, за нього відповідатиме інша організація. Обіцяє, що ліфт увімкнуть в будинку на вулиці Соборна, 34 вже до кінця поточного тижня. 

Дивіться також: які ремонтні роботи проводять на центральному ринку Рівного? (ВІДЕО)

 Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber