На центральному ринку Рівного, на вулиці Пересопницькій, розпочались ремонтні роботи тепломережі. Через це декілька торговельних прилавків довелось тимчасово перемістити. Як результат, продавці на свої робочі місця вийти не можуть.

Восьмого липня на центральному ринку Рівного, на вулиці Пересепницькій, розпочались ремонтні роботи тепломережі. Через те, декілька торгових прилавків з квітами довелось перемістити на інше місце. Втім, піти на "примусові вихідні" довелось не всім.

Частина знайшла собі місце між торгівельними точками, а в більшості просто чекають, сидять дома доки звільниться їх робоче місце, - розповідає продавець квітів на ринку Богдан.

За словами працівників "Рівне теплоенерго", збільшувати територію ремонтних робіт більше не будуть. Нині вони замінюють труби теплопостачання, адже колишні не витримали гідравлічних випробувань. Стався виток.

Зараз проходить заміна труб теплопостачання. Старі не витримали гідравлічних випробувань. І зараз ми їх міняємо на нові, сучасні й попередньо ізольовані. ....ну в нас дозвіл по 16 число, - говорить працівник ТОВ "Рівне теплоенерго" Едуард Малашта.

Втім закінчать ремонтні роботи набагато раніше, - запевняє директор цього підприємства. Додає, гідравлічні випробування проводять сезонно і регулярно. Завдяки ним спеціалісти слідкують, в якому стані знаходиться їхня мережа.

Ми даємо тиск до 16 атмосфер. Це набагато більше ніж робочі. І робимо це щоб виявити найбільш слабкі місця. Я думаю що ми закінчимо до кінця тижня. Мається на увазі роботи по заміні мережі, - каже Олександр Корчинський.

Додає, після заміни мережі, на розкопану ділянку будуть вкладати асфальт. А по закінченню цього продавці ринку, які вимушено не працюватимуть тиждень, зможуть повернутися на свої робочі місця.  

Дивіться також: платні автостоянки: як зрозуміти що законно беруть гроші за в`їзд? (ВІДЕО)

 Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber