Зловмисника у Дубровиці поліцейські встановили завдяки системі відео нагляду у рамках програми «Безпечне місто», а у Здолбунівському районі розкрили злочин всього за кілька годин.

Із заявою про зникнення транспортного засобу до поліції звернувся 37-річний житель Дубровиці. Як пояснив заявник, транспортний засіб «Honda Tact» він залишив біля власного магазину у райцентрі четвертого липня близько 21 години. О 23:30 вийшов з приміщення та не виявив свій транспорт. Вирішив, що хтось вчинив злий жарт, а тому до поліції не повідомляв. Наступного ранку, коли скутер так і не повернули, звернувся до правоохоронців.

Записи із камер відеоспостереження допомогли встановити особу зловмисника. Нині 24-річний дубровиччанин пояснив слідчим, що переступив Закон, бо випив зайвого. Викрадений скутер чоловік повернув, вибачився та щиро розкаюється у скоєному.

Читайте також: у Рівному затримали крадіїв оргтехніки

Із аналогічною заявою до поліції звернувся 26-річний житель села Стара Мощаниця, що у Здолбунівському районі. Сьомого липня, поки він відпочивав зі знайомими у Мізочі, зі стоянки зник його мотоцикл «Lifan».

Прибувши на місце події, поліцейські негайно почали відтворювати події вечора і оперативно встановили особу зловмисника. З’ясувалось, що транспортним засобом заволодів 23-річний місцевий мешканець, який проводив час в одній компанії з потерпілим.

За фактами незаконного заволодіння транспортними засобами розпочато слідчими територіальних підрозділів поліції розпочато досудове розслідування.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber