фото ілюстративне
Поліцейські затримали чоловіків, які виносили оргтехніку з магазину.

До поліції учора, восьмого липня, близько 19 години повідомила адміністратор бізнес-центру на вулиці Степана Бандери, що помітила двох підозрілих осіб, які виносили техніку. Жінка зазначила, що через свій поважний вік не зможе їм завадити.

На місце події негайно прибула група тактико-оперативного реагування патрульної поліції, які у приміщенні будівлі затримали двох парубків. Слідчо-оперативна група встановила, що ними виявилися 25-ти та 22-річного жителів обласного центру, які за зовнішніми ознаками перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Читайте також: втеча затриманих з-під варти: у Рівному спецслужби відпрацювали спільні дії (ФОТО)

Оперативники з’ясували, що чоловіки вільно пробралися на четвертий поверх будівлі, де розташовані приміщення, які здаються в оренду під різні види діяльності. Шляхом віджиму вхідних дверей двох кабінетів, зловмисники заволоділи двома принтерами, системним блоком та монітором. Крадене майно, користуючись ліфтом, спустили на перший поверх, а самі піднялися «працювати» далі.

Крім того, на іншому поверсі чоловіки приготували до виносу рюкзак, в який помістили фени, колонки та іншу техніку.

Обох зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Готуються також матеріали про обрання рівнянам запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські встановили, що 25-річний чоловік розпочав свою злочинну «кар’єру» ще будучи неповнолітнім. І за цей час притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків та їх збут, розбійний напад, тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого та крадіжку. За це він не один рік провів за гратами.

Його поплічник теж перебував на лаві підсудних за крадіжки.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber

 

Досудове розслідування триває.