Вчора, 30 березня, зал камерної та органної музики вкотре перетворився на модний подіум. В рамках XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону Першої у Рівному модної події FASHION TIME відбувся конкурс молодих дизайнерів 1 Look, в якому учать взяли участь 10 дизайнерів-початківців.

Головний приз – курс навчання в Академії стилю та дизайну Андре Тана, отримала Анна Павлюк. Доречі, Анна свої сили у творчому дизайнерському змаганні на подіумі FASHION TIME випробовує вже вдруге.

Капсульні колекції представляли студентка Анна Осіпова та дизайнер Оксана Кравчук. Разом з учнями центру сервісу та дизайну вона втілила в життя авторську колекцію, яка уособлює чуттєвість та витонченість жінки. Авторську повноцінну колекцію з інтригуючою назвою «Всупереч часу» представила дизайнер Віка Чукарова, яка вже має досвід у фешн сфері. Ніжні, жіночні колекції, але кожна у своєму стилі представили дизайнерки Оксана Крижановські та Ольга Вишневська. Випускні та весільні сукні з розкішними шлейфами з легких тканин представила молодий дизайнер Юлія Ковальчук, яка моделює сукні для торгової марки Florence.

Мережа магазинів ПАРА-SOLO представила колекцію на тему італійської мафії. Справжньою несподіванкою для глядача був вихід на подіум учасниці проекту «Пузата мама». Майже 20 вагітних жінок дефілювали подіум демонструючи справжню красу і ніжність жінки при надії.

Сьогодні XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон Першої у Рівному модної подної події FASHION TIME продовжится так само у залі камерної та органної музики Конкурсом модних луків Best Of Style VII, який розпочнеться о 17:00, а кульмінаційна подія FASHION TIME XV main стартуватиме о 19:00, де буде представлена унікальна колекція «Відроджено втрачене».



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Інформує прес-менеджер п’ятнадцятого ЮВІЛЕЙНОГО сезону Першої у Рівному модної події FASHION TIME - Руслана Броновицька.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv