Час народження накладає на долю людини важливий відбиток і дуже впливає на її характер. Астрологи стверджують, що точний час народження дуже важливий для визначення характеру, темпераменту і майбутнього людини.

Існує 6 часових періодів, вони знаходяться під впливом різних планет і відрізняються енергетично. Дізнайтеся точний час свого народження і ви дізнаєтеся про себе багато нового і цікавого!

Перший період: 00:00 - 4:00

00:00 - 02:00. Ці люди знаходяться під заступництвом Меркурія, вони прекрасні оратори і організатори. Дуже освічені, мають прекрасні аналітичними здібностями, найчастіше відмінники в школі та університеті. Дуже комунікабельні, тому стануть душею будь-якої компанії.

02:00 - 4:00. Люди, народжені в цей час, перебувають під заступництвом Венери. Вони дуже творчі, люблять мистецтво і красу, тому ретельно вибирають інтер'єр для дому та власний гардероб. Дуже ощадливі, вміють правильно розпоряджатися фінансами.

Також читайте: Як допомогти дитині, якщо в неї немає друзів

Другий період: 4:00 - 8:00

4:00 - 6:00. Цими людьми керує Марс, тому вони трохи агресивні і жорсткі, але в той же час неймовірно яскраві особистості. Вони дуже цілеспрямовані, напролом ідуть до своєї мети, поряд з собою бажають бачити такого ж сильного партнера.

6:00 - 08:00. Люди, народжений в цей час перебувають під владою Нептуна. Вони дуже глибокі натури, з багатим внутрішнім світом, їм легко розуміти інших людей. Однак, це дуже неоднозначні люди, часом вони схильні робити вчинки, яких від них ніхто не міг очікувати.

Третій період: 08:00 - 12:00

 08:00 - 10:00. Цим людям протегує Уран. Вони дуже комунікабельні, доброзичливі і легкі в спілкуванні, тому у них багато друзів. Завжди борються і відстоюють правду, захищають слабких.

10:00 - 12:00. Людьми, народженими в цей часовий проміжок, керує Сатурн. Це природжені управлінці, вони мають величезний авторитет і зазвичай займають високі посади. Це віддані однолюби, однак на особисте життя у них залишається занадто мало часу, тому там не все складається вдало.

Четвертий період: 12:00 - 16:00

12:00 - 14:00. Ці люди підвладні Юпітеру. Вони прекрасні вчителі і наставники, володіють знаннями і мудрістю, яку здатні передати іншим. Це природжені педагоги. Люблять подорожувати і відкривати для себе нові цікаві місця.

Також читайте: 5 шкідливих речей, які не варто забороняти дітям

14:00 - 16:00. Плутон - ось покровитель людей, народжених в цей час. Ці люди мають особливу чесноту, вони схильні безкорисливо допомагати іншим, тому що отримують від цього задоволення. Володіють неймовірною харизмою, яка немов магніт, притягує до них людей.

П'ятий період: 16:00 - 20:00

16:00 - 18:00. Ці люди також знаходяться під заступництвом Венери, тому вони дуже романтичні. Це люди з непростим вектором долі, вони або казкові щасливчики, або неймовірні невдахи. Вони легкі і приємні в спілкуванні, люблять будинок і цінують сімейні відносини. Люди, народжені в п'ятий період, дуже активні та енергійні, люблять подорожувати і прагнуть дізнаватися щось нове

18:00 - 20:00. Людям, народженим в ці години, протегує Меркурій. Кар'єра займає центральне місце в їхньому житті, крім того, вони дуже стежать за своїм здоров'ям, дотримуються правильного харчування,  знають про всі новинки косметології. Серед них найбільше медиків.

Також вам буде цікаво дізнатись: 10 вірних ознак щасливої сім'ї

Шостий період: 20:00 - 00:00

20:00 - 22:00. Покровитель цих людей - Сонце. Вони неймовірно творчі, тому найчастіше це артисти або актори. Це дуже пристрасні натури, відмінно фліртують і закохуються з першого погляду.

22:00 - 00:00. Місяць - покровитель людей, народжених в цей час. Це дуже турботливі люди, найчастіше вони присвячують себе родині і турботі про близьких, але не в ролі жертви, а в якості лідера. Мають величезний авторитет і владу над людьми.

 

 

поради астролога, вплив планет на характер і темперамент, як дізнатися долю, час народження і характер, час коли ти народився, що впливає на характер людини, планета-покровитель за часом народження, що впливає на долю, години народження, час народження, характер за часом народження