Фото ілюстративне
Правоохоронці вилучили у мешканців Здолбунова, Бродів та Дубна понад 40 грамів марихуани.

Вчора, 15 січня, у поле зору дільничого під час обходу адміністративної дільниці на вулиці Стефановича у Здолбунові потрапив чоловік, який почав помітно нервувати, коли побачив правоохоронця. Згодом з’ясувалося, що 41-річний здолбунівчанин мав при собі наркотики. 

У чоловіка поліцейські вилучили прозорий поліетиленовий пакет із подрібненою сухою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну, вагою близько шість грамів.

Крім того, оперативники Радивилівського відділення поліції виявили у 53-річного жителя міста Броди Львівської області пакунок майже із 30 грамами марихуани, а під час патрулювання міста Дубно працівники групи реагування вилучили у 33-річного місцевого мешканця канабіс вагою п’ять грамів.

Усі троє чоловіків запевняють, що наркотики зберігали лише для власних потреб та наміру на збувати не мали. Однак це перевіряють поліцейські у рамках досудових розслідувань. розпочатих за фактами незаконного зберігання наркотиків. Усе вилучене слідчі направили на експертизу. Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також:

Неподалік Клеваня в автомобілі молодика виявили наркотики
У Катеринівську колонію наркотики передали в моркві [ФОТО]