Вбила через тютюновий дим! Ще у 2017 році у місті Вараш сталося вбивство. Нагадаємо, 33-річна жінка нанесла тілесні удари ножем своєму чоловіку, який приїхав її забрати з гостей. Люди кажуть, життя сім'ї було не зразковою адже подружжя частенько випивала. Проживали вони у селі Дубрівка.

 А два роки тому, сьомого травня господиня поїхала в гості до свого знайомого у Вараш. У рідній оселі жінки не було два дні. Тому, на її пошуки вирушив коханий, де у квартирі 51-річного чоловіка і застав свою благовірну. Таку зустріч, вони як годиться відсвяткували. А згодом коли жінка, сіла готувати вечерю її чоловік закурив. Господиня зрорила зауваження, втім чоловік його проігнорував. Тоді ж почалась сварка, під час якої жінка встромила в шию чоловіку ніж. Все це вона заперечує.

Під час розгляду кримінального провадження на підтвердження вини зловмисниці прокуратура надала та обґрунтувала докази. Вироком суду жінку визнано винною у вчиненні злочину та призначено покарання - 8 років позбавлення волі. Зловмисниці це не сподобалося, тому подала апеляцію. Під час засідання, її адвокат стверджувала, що чоловік сам себе вбив.

Читайте ще: ймовірний замовник резонансного вбивства у Рівному не прийшов на суд (ВІДЕО)

Однак, прокурор цього не підтримав. Мовляв, судом вірно надана кваліфікація діям Ірини за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України. Тобто умисне важке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Прокурор погодив, щоб обвинуваченій Ірині Березній рахували час перебування в СІЗО за два дні ув'язнення. Після цього, судді пішли в нарадчу кімнату, та повернулися з ухвалою.

Повний текст ухвали буде оголошений 8 квітня. Попередньо, жінці прийдеться провести за гратами ще 4 роки.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber