У липні 2018 року на парковці на вулиці Небесної Сотні вбили чоловіка. Згодом виявилося, що злочин інсценований. "Загиблий" - живий і здоровий. Замовникам вбивства повідомили про підозру. Однак, адвокат спростовує всі обвинувачення, каже наша Дарина Гапонюк, яка була присутня на судовому засіданні.

17 липня минулого року на вулиці Небесної Сотні виявили чоловіка, без ознак життя. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що в чоловіка стріляли. Потерпілим виявився 42-річний рівнянин, раніше судимий. Його діяльність пов'язують із видобутком бурштину.

Згодом виявилося, що об’єкт злочину живий. Напередодні вбивства кіллери повідомили про це замовлення правоохоронцям. Поліцейські вирішили вбивство інсценувати. Паралельно розпочали слідчо-оперативні дії. Згодом виявилося, ймовірними замовниками були двоє чоловіків, які у певних колах відомі на прізвисько "Бальшой" та "Соловйов".

Читайте ще: на Рівне нщині затримали принца Індії?

У день вбивства обох ймовірних замовників вже не було в Рівному. Основний авторитет, 46-річний "Вова Большой" виїхав за кордон. Іншому - Володимиру Соловйову повідомили про підозру. Суд першої інстанції взяв його під варту, та встановив майже 400 тисяч гривень застави. Її заплатили, однак, адвокат одного з підозрюваних подав апеляцію.

Сам ж підозрілий до суду не з'явився. Адвокат пояснив що, за день до засідання його клієнт потрапив до лікарні з підозрою на інсульт. Однак, прокурор щодо цього факту має свої аргументи.

Тож, Феміда вирішила, без підозрюваного не розглядати справу. Суд перенесли на 9 квітня.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber