Колаборація рівненського драмтеатру з одеситами. У Рівному Одеський режисер Максим Голенко готує прем'єру п'єси "Зерносховище". Що побачить глядач у виставі дізнавалась Тетяна Петрина.

Репетиція в самому розпалі. Одеський режисер на сцені рівненського драмтеатру готується до прем'єри п'єси Наталії Ворожбит "Зерносховище".

Вистава показує голодомор 30-х років, але ця історія і про сучасність України. Творці зазначають, попри жахливість сюжету не обійдеться без гумору. Разом з рівнянами на паркеті драмтеатру працюють і актори з одеського театру імені Василька.

Одна з головних ролей дісталась Дмитру Усову. Його герой з бідної родини, закохується в дочку багатого куркуля, він хоче на ній одружитись, та батько дівчини проти.

Роль антагоніста дісталась і його колезі, заслуженому артисту Україну Марку Дроботу.

У виставі рівненський глядач побачить в прямому сенсі слова людину-оркестр. Для вистави Станіслав Лозовський навіть опановує нові інструменти

Також Глядачі почують і тріо "Веремії"

Першопоказ вистави очікується на 10-11 вересня, проте творці зазначають, що буде вікове обмеження, глядачі, яким не виповнилось 16-ти років, відвідати прем'єру не зможуть.

 Читайте також: "Фортепіанні п'єси": у Рівному відбувся унікальний захід