Автопригода сталася на перехресті вулиці Чорновола та Драгоманова.

Близько 14-ї години 26 травня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на перехресті вулиць Чорновола-Драгоманова обласного центру.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Kia Sportage», 20-річна рівнянка, повертаючи ліворуч на регульованому перехресті із вулиці Чорновола, не надала дороги і допустила наїзд на трьох пішоходів, які перетинали проїзну частину на вулиці Драгоманова.

Унаслідок ДТП 87-річну жінку, жительку обласного центру, доставили швидкою медичною допомогою до лікарні, де у неї попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітки, ноги, передпліччя та госпіталізували у нейрохірургічне відділення.

35-річну матір із восьмирічною донькою, мешканців Здолбунівського району, на місці події оглянули медики. Від госпіталізації вони наразі відмовилися.

Читайте ще: у Рівному проводять службову перевірку щодо дій поліцейських відносно учасників акції

Відомості за фактом порушення правил дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування. Водійка позашляховика за зовнішніми ознаками була твереза, однак у неї відібрані зразки крові на предмет сп’яніння.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber