46 та 23 роки. Рівне прощалося із двома військовими. Василь Бенедюк та Максим Чудінович загинули боронячи Україну. У Рівному Героям віддали останню шану.

По дві сторони Майдану Незалежності люди оточили домовини загиблих захисників України. Сьогодні Рівне прощається із Василем Бенедюком та Максимом Чудіновичем.

Василь Бенедюк після завершення школи служив в армії, пройшов шлях від рядового до старшого сержанта. Потому навчався в Київському національному університеті внутрішніх справ. Понад 20 років Василь працював автослюсарем. У липні 2023 року пішов за власним бажанням захищати країну.

Старший сержант, стрілець-санітар Василь Бенедюк загинув 15 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Андріївка Бахмутського району Донецької області при захисті Батьківщини.

Максим Чудінович навчався у кооперативному коледжі, а за тим - у Львівському торгово-економічному університеті. Втім, іще до завершення навчання в університеті, у 2019 році підписав контракт із Національною гвардією України. Повномасштабне вторгнення службовець Нацгвардії зустрів у Рівному. Проте спостерігати за боротьбою на відстані просто не зміг.

23-річний старший сержант Максим Чудінович загинув 27 липня 2023 року під час виконання бойового завдання зі стримування військової агресії російської федерації на Запоріжжі в результаті артилерійського обстрілу противником.

Мужні чоловіки добровольцями стали на захист своєї сім’ї, родини, Батьківщини. Після прощання на Майдані, Героїв поховали на кладовищі "Нове".

 Читайте також: Шестеро захисників Рівненщини поповнили лави Небесного Легіону