У Рівному продовжують відзначати новорічно-різдвяні свята. Так, цими вихідними у декількох дворах відбулися масові святкування. Рівнян пригощали кулішем, дітлахів катали на квадроциклі та вже традиційно співали колядок. Як усе відбувалося, - бачили наші журналісти.

Розваги для малечі, смачний куліш, гарячий глінтвейн, чай, аніматори та Дід Мороз на квадроциклі. Так, на свято Водохреща у Рівному в дворі будинку Київська, 83 відбулися святкування Нового року та Різдва. Справжнє свято для мешканців двору організував депутат Рівне ради Олександр Бабат.

Розваг тут вистачило кожному. Поки малеча активно брала участь у конкурсах, за що отримувала подарунки, дорослі пригощалися смачним кулішем, гарячим глінтвейном та чаєм. Та чи не найбільшою розвагою для усіх стало катання на квадроциклі. Також кожен охочий фотографувався із казковими персонажами. Родзинкою свята був велетенський білий Ведмедь. Мешканці двору кажуть: свято вдалося на славу.

До слова, такі масові святкування відбулися в усіх дворах району автовокзал за сприяння депутата Рівне нської міської ради Олександра Бабата.