Відомий український телеведучий Дмитро Комаров разом із дружиною Олександрою Кучеренко відвідав Тунель кохання, що на Рівненщині.

Про це у соціальній мережі повідомили на сторінці Hotel Tunnel of Love. У дописі йдеться "Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко в Тунелі кохання". 

"Сьогодні Тунель кохання відвідала ще одна закохана пара - відомий журналіст, мандрівник, ведучий Дмитро Комаров із дружиною Олександрою Кучеренко. Вони подорожували із Коломиї, де проводили тест-драйв нового позашляховика. Проїжджаючи Рівне нщину, не змогли оминути найромантичніше місце України. Їх відразу впізнали місцеві мешканці, так як захоплюються цією гарною парою. Олександра із Дмитром щиро і привітно спілкувалися, роздавали автографи та фотографувалися зі всіма охочими. Надихнувшись місцевими легендами, вони довго гуляли по тунелю, а також відвідали наш готель-ресторан. Їх вразив інтер`єр на залізничну тематику, де вони і зробили фото. Свої мандри вони підписують під хештегом #мандруйукраїною. Поспілкувавшись із Дмитром, зрозуміла, що подорожуючи Україною, можна побачити багато дивного та прекрасного. Було помітно, що Тунель кохання зачарував їх своєю красою та колосальною енергетикою", - розповіла журналістці Rivne1.tv власниця готелю Діана Климюк, який і відвідала зіркова пара.

Також вона зазначила, що невдовзі очікує пару знову в гості. Дмитро Комаров планує у Тунелі кохання масштабний проект. Що саме має відбуватися, він поки не озвучив, проте запевнив, що результат однозначно сподобається. Проект має бути направлений на популяризацію туризму в Україні. 

Читайте також: Старовинні герби князів, таємничі крипти та… Чим цікавий найбільший костел Рівне нщини?