Сучасних людей можна назвати щасливими, тому що у них є прекрасна можливість пройти дослідження і визначити ризики розвитку тих або інших хвороб, що, поза сумнівом, дуже важливо для профілактики і запобігання розвитку багатьох хвороб. Рання діагностика і встановлення причини хвороби допоможе вчасно розпочати успішне лікування.

Дослідження живої краплі крові в кольоровому полі мікроскопа або гемосканування дозволяє встановити склад крові, а саме наявність кристалів, паразитів, цукру, холестерину, хвороботворних бактерій, інфекції, віруси, грибки. За станом крові можна визначити стан імунної системи, ризик розвитку захворювань серця і судин, а також здоров'я нирок, печінки тощо. Завдяки цьому дослідженню можна визначити, де є збій, і почати приймати відповідні заходи по лікуванню або профілактиці, поки ці зміни не призвели до серйозніших наслідків. Адже, всі ми знаємо, що хворобі простіше запобігти, ніж лікувати.

pic

Перебіг обстеження

У людини беруть кров з пальця, яку розглядають через спеціальний мікроскоп, що збільшує в 1800-2000 разів, а картинка виводиться на монітор комп'ютера. Таким чином, можна відстежити всі процеси, що відбуваються в крові, в русі в реальному часі. Пацієнт також може спостерігати за процесом сканування, що, поза сумнівом, є великою перевагою. Коли пацієнт дивиться на монітор, фахівець коментує все те, що відбувається. Деколи можна побачити те, що приводить в справжній шок, наприклад, наявність паразитів або грибків. Але, це навіть дуже добре, оскільки люди починають дбайливіше ставитися до себе і свого здоров'я й, нарешті, починають лікувати те, що їх турбує.

pic

Підготовка до обстеження

1.Не їсти 3 години перед обстеженням

2.Випити не менше 2-ох склянок води

Без сумніву, гемосканування – це чудова можливість дізнатися про своє здоров'я багато нового, а ще це шанс на одужання, особливо у тому випадку, коли у людини починають розвиватися серйозні хронічні хвороби. Так, завдяки своєчасній діагностиці можна не лише зберегти здоров'я, але і продовжити життя. Еліксиру довголіття не існує, але є прекрасні можливості продовжити життя самостійно, головна умова – це турбота про себе і своє здоров'я, правильне харчування і здоровий спосіб життя.