Інспектори вже склали 4 адмінматеріали за поганий стан доріг на відповідальних осіб.

У зв'язку з невиконанням вимог посадових осіб патрульної поліції щодо усунення недоліків в утриманні вулично-шляхової мережі (дороги залишаються слизькими) та виявленними порушеннями правил норм та стандартів у сфері забеспечення безпеки дорожнього руху працівники патрульної поліції склали 4 адміністративних матеріали відносно посадових осіб дорожньо-комунальних організації.

Саме ці особи безпосередньо відповідають за утримання в належному стані вулично-шляхової мережі міста Рівного та автомобільної дороги М-06 "Київ-Чоп" та забов'язані забеспечити безпечний зручний та комфортний безперебійний та безперешкодний рух транспортних засобів та пішоходів, але на сьогоднішній день вимоги інспекторів не виконані.

Тому патрульні склали: два протоколи за за ст.188- 28 КУпАП (невиконання вимог поліцейських щодо усунення порушень в утриманні вуличної мережі), один протокол за ч.4 ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм, стандартів при утриманні вулиць що супутньо спричинило скоєння ДТП на вулиці Басівкутській) та винесено постанову ч.1. ст.140 КУпАП (невиконання вимог поліцейських щодо усунення порушень в утриманні автомобільної дороги) в Радивилівському районі на посадову особу філії "Дубенська ДЕД" ДП "Облавтодор".

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного.