(*1 листопада День Ангела відзначають такі чоловіки: Артем, Дмитро, Іван,Леонід,Михайло,Микола,Павло та Петро. Яке ж значення мають дані імена?*)

Ім'я Артем

Артем завжди ретельно продумує свої рішення, найчастіше домагається хороших результатів.

Дуже любить сім'ю, ретельно дбає і охороняє своє сімейне вогнище.

Артем доброзичливий, товариський, ненав'язливий і об'єктивний, відданий друзям.

Цілеспрямованість і працелюбність приводять його до життєвого успіху, але він не кар'єрист, як правило, справа, якою він займається, захоплює його набагато сильніше, ніж можливі блага, які можна було б отримувати з його положення.

Ім'я Дмитро

Дмитро товариський, комунікабельний, вміє знаходити підхід до кожної людини. Цінується товаришами по службі, заохочується начальством. Просуваються службовими сходами з легкістю, не зациклюється на невдачах, відрізняється винахідливістю.

Дмитро розумний, володіє сильною волею, часом через вибуховий характер може страждати. Він сміливий і жорстокий, але дуже привабливий. Ніколи не відмовить собі-коханому в якому-небудь задоволенні.

Ім'я Іван

Івану властива наполегливість, яка може змусити його йти до своєї мети напролом, не зважаючи ні на що. У той же час він може абсолютно охолонути до неї, коли вона буде вже дуже близька.

У спілкуванні з оточуючими чоловік веде себе відкрито, просто, ненав’язливо, довірливо. Це чуйна людина, яка жваво відгукується на події в житті своїх численних родичів. Для володаря імені Іван мають велике значення сім’я, рід, предки, сімейні традиції; до всього цього він ставиться шанобливо і трепетно.

Ім'я Леонід

Носій імені Леонід має дипломатичний, гнучкий характер, є надійним другом, вміє залагоджувати конфлікти, рівний і м’який з оточуючими. Леонід уміє швидко пристосовуватися до людей і обставин. Але при необхідності може проявити твердість і принциповість, аж до жорстокості.

Володар імені Леонід характеризується оптимізмом, легкістю, життєлюбством, умінням перевести будь-який конфлікт на жарт. У сімейному житті Леонід стає хорошим чоловіком, батьком і господарем, у нього «золоті руки».

Ім'я Михайло

Чоловік з ім’ям Михайло – прекрасний друг. Він завжди готовий прийти на допомогу друзям. При цьому Михайло виділяється своєю гостинністю, щедрістю.

Для Михайла завжди будуть дуже важливими стосунки з батьками та іншими родичами.

Він володіє логічним складом розуму, моментально орієнтується в незнайомій ситуації. Але критику сприймати адекватно не здатний. На різні зауваження на свою адресу реагує дуже болісно, переживає все всередині.

Ім'я Микола

Микола легко сходиться з людьми, так як він дружелюбний і простий у спілкуванні. Але якщо йому вдасться домогтися керівної посади, то з Миколая може вийти жорсткий і агресивний начальник.

Характеристика імені Микола говорить про те, що це замкнута людина, який нікого не пускає у свій внутрішній світ, тому оточуючим залишається задовольнятися його зовнішньою товариськістю і дружелюбністю.

Ім'я Павло

Характер Павла не назвеш простим, але про це знають тільки близькі люди, які спілкуються з цим чоловіком довгі роки.

За характером Павло дуже добра і чуйна людина. Він уміє співпереживати людям. Зазвичай такій людині хочеться довіритися, що і відбувається з усіма друзями Паші. В цілому характер Павла можна назвати спокійним. Паша володіє прекрасним почуттям гумору, часто жартує навіть у серйозних речах.

Ім'я Петро

Петро завзятий, свідомий, слухняний. Він завжди мріє про ідеал в любові, дружбі, досягненні мети, а тому часто живе уявою. Петро не жорстокий, проте не пропустить нагоди звести рахунки - хоча б для того, щоб все в цьому житті розставити по місцях: він взагалі любить порядок!

Прямолінійний, відвертий, запальна людина, але не мстивий і не злопам'ятний. Не здатний на компроміси, гордий, зневажає нікчемних і дріб'язкових людей. Завжди і у всьому прагне бути першим.