Зал, оснащений спеціально сконструйованими тренажерами для дітей раннього та шкільного віку пропонують обладнати в Рівному.

За задумом автора проекту Інни Гурської, заняття у ньому проводитимуться для вразливої групи дітей спеціально з ребілітологом, для здорових дітей під наглядом тренера та самостійні заняття за попередньо обумовленою індивідуально розробленою програмою тренувань.

Для облаштування такого тренажерного залу потрібно 250 тисяч гривень. Щоправда його місцезнаходження не окреслює.

«З відкриттям такого залу батьки матимуть змогу вирішити проблему дитячого дозвілля, після таких закладів, як садочка чи школи, покращити їх фізичний стан, велику чисельність енергії у їхньому віці направити у правильному руслі», - йдеться в описі проекту.

Нагадаємо, цьогоріч рівняни вперше мали можливість подати свої ініціативи на конкурс проектів, які фінансуватимуться за громадським бюджетом. Усього подали 45 проектів (17 великих та 28 малих). Це, зокрема, проекти змін у галузях комунального господарства, дорожнього господарства, транспорту, охорони здоров’я, енергозбереження, освіти, культури і туризму та спорту.

Найбільше проектів подано у галузі комунального господарства (17) та спорту (9). Щодо інших галузей – культура і туризм – 6 проектів, дорожнє господарство – 4, транспорт – 3, енергозбереження – 2, охорона здоров’я – 2, освіта – 1 та ще один проект, що не підпадає під жодну з категорій. Наразі триває етап розгляду проектів. 

Наразі всі проекти перебувають на розгляді. 

Які ще проекти подані на реалізацію за громадським бюджетом — читайте у наших подальших матеріалах.