Наприкінці червня у Рівному вперше стартує загальноміський аматорський турнір зі стріт-болу під назвою „Виклик вулиць - 2010”. До участі запрошують команди у складі чотирьох юнаків або дівчат. Кульмінацією турніру стане фінальний раунд, який планують провести на Майдані Незалежності.

Після таких роздумів заступниця міського голови Рівного і вдалася до організації турніру. Щоправда, брати участь у змаганні можуть не лише білі. Стрітбол під назвою "Виклик вулиць 2010" не має обмежень. Стати зіркою вуличного баскетболу можуть усі охочі, юнаки та дівчата.

Змагання відбуватимуться у семи вікових категоріях. Склад команди 4 гравці: три в полі та один запасний. Кращу стрітбольну команду визначатимуть на 6 дворових майданчиках Рівного. А матчі розпочнуться 26 червня. Але на тих таки шести майданчиках де гратимуть матчі вже свято - комунальники привели до ладу територію: пофарбували щити, намалювали розмітку. Діти посилено готуються до турніру. Заявки на участь в турнірі потрібно подати в управління у справах сім'ї, молоді та спорту до 15 червня.

Далі розпочнеться найцікавіше, безпосередньо матчі. Організатори кажуть навіть не важливо хто переможе, головне активний, здоровий спосіб життя для молоді.