В Острозі вже святкували - із жовто-блакитними кульками та вишиванками. Разом із власними мріями діти запустили в небо побажання рідній академії та своїм друзям.

Першокурсниця гуманітарного факультету Мар'яна Росоловська - минулорічна призерка обласного конкурсу "Я - журналіст!". Дівчина навчається за спеціальністю "літературна творчість" - і мріє пов'язати життя з журналістикою.

Відтак, і побажання її пов'язане з майбутнім процвітанням кафедри журналістики, яка цьогоріч відкривається в Острозькій академії. Поки що ж свої журналістську навички Мар'яна тренує, працюючи волонтером на інтернет-радіо, яке нещодавно створили в академії. Каже, волонтерство для неї - не обов'язок, а праця у власне задоволення.

Попрактикуватись працювати на камеру сьогодні отримали змогу всі учасники акції. Разом із галасливими першокурсниками радіє і зазвичай серйозний та поважний декан. Він переконаний - подібні заходи неабияк згуртовують.

Студенти погоджуються: подібні свята - справді яскраві сторінки в книзі навчальних буднів. Утім, для активних і креативних кожен день студентського життя - неповторний і особливий.

Померзнувши на стадіоні, студенти повертаються до навчання. Проте, в душі у кожного залишається трішки свята і відчуття причетності до істини, яка відкривається тут лише обраним - тим, кого приймають за свого у благословенних і сповнених містики стінах Волинських Афін.