Там діти ростуть здоровими фізично, але з великим ранами в душі. Серед вихованців обласного притулку для неповнолітніх багато дітей, які не знали батьківської любові та уваги. Тому притулок це їхній єдиний прихисток на сьогодні.

Для дітей, які через примху долі, чи байдужість власних батьків залишилися самі, притулок став рідною домівкою. Та діти не втрачають надію, що повернуться у рідну сім'ю. Та поки цей момент настане, діти чекають місяцями і живуть у притулку. І саме опіка колективу закладу дає їм шанс на повноцінне існування.

Та сил і можливостей не завжди вистачає, щоб дітки почувалися комфортно. Адже установа функціонує за державні кошти. Їдальню притулку мріють перетворити у дитяче кафе, але грошей на це немає. Єдина надія на допомогу від тих, кому більше пощастило в житті.

Ініціатори збору коштів прийшли у притулок зі своїми дітками, які обмінялися подарунками з вихованцями закладу. І керівництво притулку і дити запевняють - приймуть будь-яку допомогу та раді зустрічати у себе гостей хоч щодня.

За допомогою у цій складній, але дуже шляхетній справі ми звертаємось до Вас, людей, які серцем розуміють, що чужих дітей не буває.

Реквізити для надання допомоги:

Розрахунковий рахунок громадської організації "Взаємодія" АБ "Промінвестбанк" в м. Рівне МФО 333335 код ЄДРПОУ 26206058 р/р 26007301588825 Призначення платежу: для переобладнання їдальні Притулку для дітей ССД РОДА