Вчорашні школярі - переступили поріг дорослого життя під романтичний вальс, тріпотіння крил білих голубів та жовто-блакитний рій повітряних кульок. Куди завезе їх тролейбус мрій дізнавалася Тетяна Коваль.

Традиційно випускники зустрілися у парку Шевченка, а вже звідти святковою ходою направилися до майдану Незалежності. Цьогорічна випускна мода — костюми з відливом, сукні короткі. Туфлі на високих підборах, даремно, що незручно.

Тисяча шістсот випускників вишикувалися у центрі Рівного. Найрозумніші, а їх тридцять один — отримали золоті медалі. Також оголосили переможців Квесту, який напередодні влаштували для одинадцятикласників. Третє місце посіла одинадцята школа, друге — двадцять третя. Не обійшлося і без прощального вальсу, повітряних кульок та голубів у повітрі. Тепер учорашні школярі зітхають з полегшенням. Щоправда, скаржаться на спеку. Натомість батьків переповнює хвилювання. Класний керівник прощається з учнями. Прожиті у школі дні називає сторінками. Інші випускники займають місця, згідно з квитками, у тролейбусі мрій.