В Одеській обл. пройшов ЧУ з гирьового спорту.

9-13 червня цього року в смт Кароліно Бугаз Одеської області пройшов Чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків та жінок (Дорослі)! Було заявлено 200 спортсменів з 16 областей України!!!

До складу Рівне нської збірної потрапили: Будько Юрій (смт. Степань), Макаренко Іван( с.Бутейки) , Рабош Оксана( м.Сарни)- вихованець та тренери викладачі Сарненської ДЮСШ "Колос" Рабош Оксана - чемпіонка України, підняла 24 кг гирю 64 р (вагова категорія до 58 кг)!. Запекла боротьба розгорнулась в категорії до 78 кг, в якій виступав Макренко Іван. Головними конкурентами були спортсмени з донецької та львівської обл. Іван вправно отримав перемогу залишивши конкурентів далеко позаду. Виконав норматив Майстра спорту міжнародного класу - шкода, що на цьому рівні змагань його не присвоюють.

Хотіла згадати й нашу місцеву владу!Завдяки тісній співпраці Сарненської районої ради(голова Серпенінов Р.П.), Сарненської Райдержадміністрації (Яковчук Я.В.) та ДП "Сарненське лісове господарство"(Директор Белеля С.) нам виділили кошти на поїздку. Окремої подяки заслуговує наш тренер - Пінчук Володимир Сергійович (тренер викладач Сарненської ДЮСШ "Колос"), який завжди дає чудові поради та підказки, справно виховує спортсменів високого рівня. Рабош й Макаренко увійшли до складу зірної України з гирьового спорту. будуть представляти Україну на Чемпіонаті світу в м.Астана (Казахстан). --

pic

pic

pic