Мода повертається! Не винятком стали і вишиті весільні сукні. Ще наші пра-прабабусі одягали на своє весілля вишите вбрання, а тепер - це найпопулярніший тренд весільної моди.

Найбільш прогресивні молодята, які тяжіють до українських традицій, пішли ще далі – вони прагнуть одружуватися в одязі сучасного крою, прикрашеному вишивкою. Одяг молодого і молодої може мати спільні елементи вишивки або бути пошитим із однієї тканини. Такі комплекти володіють особливим шармом.



pic

У сучасних магазинах в наявності можна знайти величезну кількість фасонів з різними видами декору. Найкрасивіше, звичайно, на сукні виглядає вишивка, яка робиться із золотих або срібних ниток, або з вишивкою бісером. Найчастіше в наш час використовують кілька способів декорування за допомогою вишивки.



pic

Зазвичай, вона складається з міфічних барвистих символів, кольорів, які заряджають енергією життя. Зазвичай елементи української вишивки виконують зеленими, червоними і жовтими відтінками.

Інший спосіб вишивки на весільних сукнях - вишивка золотими нитками. Така вишивка виглядає досить таки розкішно і гламурно. Красиво буде виглядати золотий візерунок на сукні кольору слонової кістки. Зазвичай, таку вишивку прийнято розташовувати по краях і низу одягу, а також, в області декольте.



pic

Іноді, на сукні також використовують чорну вишиванку. Цей вид сукні найбільше підходить дамам екстравагантним і тим, які полюбляють бути в центрі уваги. Чудово виглядають сукні, які мають білий колір, на якому чорними нитками вишиті дрібні візерунки. Такі весільні вбрання однозначно привернуть увагу своєю розкішшю і незвичайним виглядом. Доповнити таку сукню найкраще чорною атласною стрічкою, яка відмінно виглядатиме на витонченій талії нареченої.

Весільна вишивка бісером теж належить до прикрас суконь. Це найпоширеніший вид вишивки, який використовується для оформлення суконь. Особливо красиво виглядає, якщо на сукні є прикраси використовується стеклярус, так як він чудово буде переливатися на сонці.