Якщо Ви плануєте весілля, але вже на той момент чекаєте дитину – вибір весільної сукні для Вас може стати справжньою дилемою. Проте, у наш час модно підкреслювати красу, яку дарує вагітність, а не ховати її. Дизайнери всього світу захоплено створюють прекрасні весільні моделі суконь, тому фасонів для вибору вдосталь. Необхідно лише обрати той, який пасуватиме саме Вам. Читайте далі, як не помилитися у виборі.

Якщо у вас ще невеликий термін вагітності, і животик поки не видно, Вам дуже підійде плаття А-силуету. Це сукні, верхня частина яких досить вузька, зазвичай з вирізами, що відкривають груди, дещо завищеною талією і розширюється донизу спідницею.



pic

Таке плаття робить вагітність неочевидною, і підходить для того, щоб її приховати, однак воно дасть вам такий необхідний комфорт і свободу рухів, так як не обтягує животик.

На більш пізньому терміні ідеальним стає стиль ампір, і сукні, що нагадують про 19 століття, з завищеною талією.

У будь-якому випадку, ваша сукня не повинна здавлювати животик. Вашому малюку теж повинно бути комфортно.



pic

Також, хорошим вибором для вагітної нареченої можуть стати і короткі весільні сукні. Проте, нижня частина вбрання не повинна облягати, а навпаки – бути легкою та «повітряною». Подбайте також і про те, щоб сукня була не нижче колін, інакше Ви можете мати не дуже естетичний вигляд.

Рукави сукні теж гідні особливої уваги.

Класика, напівпрозорі рукави, втілення витонченості, однак зараз можна знайти абсолютно незвичайні сукні з одним рукавом, з приспущеними бретелями, рукави-кльош з ажурних тканин по лікоть, які потрібно одягати як рукавички. Уникайте «ліхтариків» і пишних об'ємних рукавів, які додадуть фігурі об’ємності.

Можна купити плаття без рукавів з жакетом-болеро, з різними варіантами рукавів.



pic

Тканини і колір вбрання

Шкіра вагітної стає дуже чутливою, а значить, обирайте тільки натуральні, «дихаючі» і легкі тканини.

Шовк, органза, ніжний шифон, ось кращий вибір для весільного плаття вагітної нареченої.

Зараз в моді великі квіткові малюнки і ручний розпис, які використовуються в якості декору.

Користуйтеся порадами, та обирайте найкраще вбрання, аби мати ефектний вигляд у день одруження, навіть при вагітності.