Однією з головних проблем учасників АТО з Рівненщини є надання їм земельних ділянок. Коли і в який спосіб зможуть виділити земельні ділянки військовим АТО вирішували на засіданні земельної комісії .

У 2015 році Людмила Туровська стала головою тимчасової депутатської комісії, що займалася питанням надання земельних ділянок учасникам АТО. Через прогалини в законодавстві, комісія була змушена розробити певний порядок. Пані Людмила розповідає: «Список складав близько 800 людей, от ми і ділили земельні ділянки, щоб вистачило цієї кількості. Війна продовжується, тому в той порядок внесли не один масив, а два. Того року в липні - серпні близько 800 учасників бойових дій отримали ділянки. Але на сьогодні в Єдиному реєстрі є 1600 заяв - це означає, що 800 вже отримало, а 800 ні. Тобто наступний масив потрібно розробляти».

Щодо ж до часу рівнянам доведеться зачекати. Адже, роботи ще ніхто не починав. Для початку потрібно: прийняти питання, обрати людей, які будуть за нього відповідати та назначити земельну комісію. Щоб питання потрапило на сесію, його візьме до уваги загально розширене засідання.

Людмила Туровська запевняє: «Потрібно знайти гарного проектанта, щоб не тягнув резину. Взагалі такі проекти виконується за півроку. А проект на сесію піде 25 числа обов’язково».