Навчання у черговій "Школі універсального журналіста" стартує наступного тижня. У молодих та амбітних ще є час відправити заявку!

Провести один із випусків "Новин Рівного" на Першому місцевому отримає змогу кращий випускник Школи універсального журналіста, черговий сезон якої розпочинається наступного тижня.

Підсумком 12-денного навчання (воно проводитиметься у вечірній час щодня, крім суботи та неділі) стане конкурсний відбір, переможець якого зможе стати одним із облич "Новин Рівного".

Школа універсального журналіста - це спільний проект ТРК "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Він розрахований на активну молодь віком 15 - 28 років, яка прагне освоїти ази журналістської професії, зазирнути "за лаштунки" телебачення та газет, отримати нових друзів і незабутні позитивні враження, стати успішнішою у житті.

Для участі у Школі універсального журналіста достатньо направити інформацію про себе (прізвище, ім'я, по батькові, число, місяць і рік народження, місце навчання або роботи) на vg2001@ukr.net - і чекати запрошення на співбесіду.

Більше інформації про ШУЖ - на http://ogo.ua/article/6724/

Група ШУЖ "В Контакте" - http://vkontakte.ru/club11146990