Понеділок: 08.03.10 Рівнянин замінував залізничний вокзал у Києві У чергову частину міліції подзвонив невідомий і повідомив, що на пероні і в залі очікування бомби, які мають здетонувати за 2 години.

Вівторок: 09.03.10 На Рівне нщині „БМВ” влетів у стовп: водій загинув, два пасажири – у лікарні Одна людина загинула, ще двоє з численними травмами потрапили до лікарні. Такі наслідки аварії, яка сталася вночі 6 - березня в центрі Корця поблизу автовокзалу. Водій автомобіля „БМВ”, 36-річний Сергій із села Морозівка Корецького району, не впорався з керуванням і в'їхав в електроопору обабіч дороги.

Середа: 10.03.10 У Рівному загинув депутат Рівне нської облради, начальник обласного управління праці та соціального захисту населення Ігор Якубець Його тіло знайшли у квартирі в одній з рівненських п’ятиповерхівок на вулиці Княгині Ольги. Поруч з ним лежала молода жінка. За попередньою версією, причиною трагедії став витік газу, який виник через несправність газової колонки або ж порушення під час її експлуатації. Працівники міліції категорично заперечують чутки про можливе вбивство політика і називають це нещасним випадком.

Четвер: 11.03.10 У Рівному жінка ледь не спалила пятиповерхівку разом із людьми У середу вдень в Рівному виникла пожежа, яка ледь не призвела до трагедії. У п'ятиповерхівці на вулиці Корольова зайнялася квартира. Коли приїхали пожежники, з вікон третього поверху виривався густий чорний дим, а на сусідніх балконах зібрались перелякані люди. Їхні помешкання наповнились смертоносним димом тож дихати всередині було просто неможливо. На їхній порятунок і кинулися еменесники. На людей одягнули кисневі маски і вивели на вулицю.