Фотографії Василя Пилип'юка представили в одному з рівненських вишів. Минулого місяця фото-художник, без якого годі уявити сучасну українську світлину, відзначив свій ювілей. За 60 років життя майстер створив 67 альбомів. І усі їх нині привіз показати рівнянам. Володимир Миколайчук із задоволенням подивився.

Відомий український фото-художник Василь Пилип’юк зібрав каміння. Точніше, власні альбоми. За 30 років творчості видав їх аж 67. Весь творчий доробок представив у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті, де викладає фотожурналістику.

Рівняни також зможуть оцінити роботи трьох дітей митця. Дві дочки та син, які йдуть стопами батька, переймають у Василя Пилип’юка майстерність зловити вдалий кадр.

67 альбомів для митця — не межа. Нині він працює на п'ятьма томами про різні куточки України. Не оминув Рівне нщину, де виховує майбутню зміну.

Уже ввечері в музично-драматичному театрі відбулася урочистий вечір з нагоди ювілею Василя Пилип’юка. Майстра, якому виповнилося 60, вітали друзі, рівненські колеги та студенти.