В минулу суботу на майдані Незалежності зворушлива пара , вагітна жінка в вишиванці та молодий чоловік з гітарою, співали тужливу пісню про журавлів.

Як журавлів, лиха доля перемістила зі сходу України на Рівне нщину вже досить багато людей. Вони відмовилися жити під владою люмпенів-кримінальників та знавіснілого нео-імператора сусідньої держави, бо почуваються українцями,(хоч і розмовляють переважно російською).

Вже вдруге вони звертаються до міської влади з проханням виділити в будь-якому районі міста земельну ділянку щоб збудувати собі багатоквартирний будинок. Влада чомусь зволікає,і це обурює вже рівнян. Якби інвестор приїхав ,наприклад з Польщі, то питання виділення землі було б вже вирішене, поза сумнівом. А чим гірші внутрішні інвестори?Трансферанти в Рівному проявили себе як досить соціально активні та здатні до самоорганізації громадяни.Маємо їм зараз допомогти.Досвід показує що з трансферантів виходять непогані громадяни міста.

Найвідомішому,(котрий втік від російських більшовиків і прожив в Рівному 20 років) ми зараз ставимо пам'ятник, а раніше назвали його іменем вулицю міста. Це- професор Георгій Косміаді.Діти трансферантів стали міським головою і губернатором Рівне нщини. Найдавніші відомі нам трансферанти- кримські татари ,яких завіз на Рівне нщину 500 років тому власник Рівного князь Костянтин Острозький ,стали хорошими... правоохоронцями.