Ювілей — 70 років — святкує Рівненський палац дітей та молоді. На урочистості завітали іноземці з восьми країн, гості з усієї України. Вони з середини побачать творчу кухню закладу. Родзинкою свята мають стати концерти, де виступлять відомі вихованці. Як стартувала естафета ювілею Палацу дітей та молоді — бачила Тетяна Коваль.

Спеціально до приїзду гостей у Палаці дітей та молоді нічого не вигадували. Вирішили показати свою щоденну роботу. Усіх цікавих запросили до творчої кухні.

На майстер-класі у школі народного танцю показали рухи народно-сценічних танців Волинського Полісся. Балетмейстери зразкового ансамблю „Дружба” — подружжя. Про роботу розмовляють цілодобово, танці творять навіть вдома.

Не тільки діти, а й їх батьки займаються у Палаці дітей та молоді. А все для того, щоб спілкуватися з дітьми на рівних, а ще бути справжнім прикладом для них.

Майстер-класи у Палаці дітей та молоді тривають. Це чудова нагода не лише спостерігати за вмінням його вихованців, а й навчитися рухам, співам, або ж гри на інструментах.



Пліч-о-пліч, як рівноправні колеги, працюють над створенням презентації ПДМівці та гості Міжнародного форуму позашкільників „Актуальні зустрічі”. Тема презентації в усіх однакова — це Кодекс співпраці дітей та дорослих у ПДМі.

Спершу обговорили, якою ж має вийти презентація. Тепер — гайда до роботи.

Майстер-класи ще тривають, а гості вже виказують своє здивування. Рівне нський Палац дітей та молоді навіть не намагаються порівняти з іншими закладами позашкільної освіти.

Своїх гостей ПДМівці дивують не лише майстер-класами. Упродовж найближчих днів їм покажуть вистави, концерти, проведуть Родинне свято.