Як колись Гітлер отримав владу через демократичну процедуру виборів, так і регіонали повертаються у владу через демократичну процедуру конкурсів.

Дивним чином вони масово виграють конкурси по заміщенню керівних посад в комунальних та державних установах. Так повернув собі посаду керівника аеропорту товарознавець, депутат райради від регіоналів.

Публічно звинувачені у причетності до антимайдану знову керуватимуть обласним БТІ та краєзнавчим музеєм.Одіозна пані, публічно звинувачена в хабарництві та в спробі вивезти "Швидкою" документи регіоналів під час штурму ОДА знову керуватиме перинатальним центром.

Побачивши таке в обласному центрі, регіонали в райцентрах теж беруть участь в конкурсах і повертаються на керівні посади. В Здолбунівській райдержадміністрації головним районним архітектором знову стає депутат райради від партії регонів з дипломом... поліпшувача боліт (меліоратора-гідротехніка).

Представник рівненської спілки архітекторів, пенсіонар зі стійкою лівою платформою, (помічений в співпраці з "матьорим" рівненським регіоналом, фігурант кримінальної справи по дерибану бюджету на фейковий "проект"), чомусь "не помітив" відсутності профільної освіти у регіонального депутата.

А от раніше, цей самий представник заблокував призначення міським головою Рівного кандидата Дядюся на посаду головного архітектора. І в першому , і вдругому випадку ст.14 Закону України "Про архітектурну діяльність" не дає обом кандидатам шансу зайняти посаду головного архітектора. Таким чином, через конкус ,в установах Рівне нщини, керованих майданівськими активістами, на керівних посадах опиняються регіонали та їх прибічники.