На презентації конкурсу "Міс Рівненщина 2010" дівчата змагались за перший титул. А головна боротьба, корона переможниці та приз у 16 тисяч гривень — ще попереду. На що готові учасниці заради перемоги — знає Юрій Дюг.

Обласний конкурс "Міс Рівне нщини-2010" наближається до на фінішної прямої. Дівчата вже пройшли районні та загальнообласні кастинги, зйомки фото та відеосесій. А днями організатори конкурсу офіційно презентували фінальну двадцятку учасниць. Втім і конкурсантки впевнені в своїх силах. Цього вечора дівчата не тільки в вперше постали перед глядачами, а презентували свої таланти.

Найздібніша учасниця отримає титул "Міс Талант". Утім, ім'я щасливиці стане відомо лише на фіналі конкурсу. А попереду боротьба за головні призи – титул "міс Рівне нщина-2010" та право презентувати область на конкурсі "Міс Україна". Крім того новоспечена перша красуня краю отримає ювелірні прикраси на суму у 16 тисяч гривень. Не обділять увагою організатори і глядачів фіналу.

Переглянути фото та відео учасниць можна на сайті miss.gazeta.rv.ua. Тут же можна обрати і володарку спец-титулу "Міс ОГО".