За крісло голови громадської ради при ОДА очікується запекла боротьба

25 лютого об 11 год. відбудеться Перше засідання громадської ради при облдержадміністрації третього скликання. Місце проведення: м. Рівне , Майдан Просвіти,2, велика зала засідань. Початок реєстрації 10.30.

Головне питання порядка деного - обрання голови Громадської ради при РОДА та створення Інформаційно-аналітичного медіа центра. Обрання голови центру, секретаріату ГР. (Відповідальний секретар, прес-секретар ) Успішна робота громадської ради буде залежати від того як в ній будуть працювати комітети, а їх на цей раз планують створити аж 16. КОМІТЕТИ ГР при ОДА 2015 р.

1.Комітет з питань бюджету, фінансів та податків. 2. Комітет з оборонної роботи, правових питань, взаємодії з силовимиструктурами. 3. Комітет з питань економічного розвитку і торгівлі. 4. Комітет з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села. 5. Комітет з питань екології, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту населення. 6. Комітет з питань місцевого самоврядування, розвитку територій, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції. 7. Комітет з питань інфраструктури та промисловості. 8. Комітет з питань житло-комунального господарства, енергетики та енергоефективності. 9. Комітет з питань будівництва та архітектури. 10.Комітет з питань соціальної політики та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 11.Комітет з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства. 12. Комітет з питань інвалідів. 13.Комітет з питань культури і духовності. 14. Комітет з питань освіти і науки. 15. Комітет з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту. 16. Комітет з питань протидії корупції і ощищення влади .

pic