Люди хвилюються раз, люди хвилюються два. Далі - #Майдан №3?

Як на мене – в країні зараз розігрується те, про що в одному приміщенні ми говорили з одним мудрим чоловіком: внутріполітичну обстановку #розхитують руками патріотів, та псевдопатріотів.

Якось геть-геть неприховано в «оборот» запущені всі резерви всіх агентурних ліній, як колишніх (ПР, КПУ, УВ, Руській блок), так і «свіжовирощених» (а може і раніше вирощених) (ПС, УНСО, АМ та інші активісти - євромайданівці). І чимдалі – більше світитимуть свою агентуру «режисери» тієї «розкачки» Аж надто багато вже стоїть на кону. А тому і пускатимуть в «оборот» всіх своїх агентів явних і таємних, генералів і міністрів, депутатів і чиновників. При чому від найвищих владних кабінетів і до рівня керівників областей, міст і сіл, силових структур, керівників підприємств, представників криміналітету. Одним словом – всіх. Вочевидь зараз, після планового торжества руского міра в Дебальцевому по ту сторону східного кордону чуваські зрозуміли, що на карті зараз все. Тобто Все, або нічого.

Відтак – #вангую : будуть #мітинги, сльози і соплі, #пікети і перекриття доріг, а там – глядиш і адмінбудівлі по накатаній штурмувати. Не виключено, що і зі зброєю в руках (за рік її навезли стільки, шо хавайся!) Тільки десь «дві жуватимуть комуняки/ригіанали/тітушки», а десь – «свідомі» (не виключено, що в темну, і під цілком справедливими гаслами).

Куди поспішають? А все дуже просто: #МВФ от-от «роздуплиться» і таки дасть Україні грошей, аби гасити фінансову кризу, Штати почали роздуплятись і от-от дадуть зброю, аби гасити туристів з ерефії (ну так їм з утилізацією простіше… обом… в обох сенсах). А весною і дороги з полями комфортніші для перекидання військ. Тобто ні фіга мудрого не придумали, окрім все тієї ж «многоходовочькі» Майдан – #Крим – #лугандон. От тільки тепер буде #Майдан – все – #занавєс…

Тобто після спроби попросити Петра Олексійовича переїхати в сторону Ростова накатаним його попередником маршрутом сигналізуватиме про те що путінвведевайск з імовірністю 99,9% . І з такою ж імовірністю вкрай занепокоєна і глибоко стурбована «світова спільнота» махне на 603,7 тисяч квадратних кілометрів суходолу, з його лісами, полями, горами і степами.

Коли качнуть? А от в неділю, 22 лютого і побачимо… Або трішки раніше…. Або трішки пізніше ;)…

Все. Почали може і не останній, але точно вирішальний бій….

Щоб краще зрозуміти з ким, а точніше – з чим наведу слова одного гімну 1918 року:

«Вставай, проклятьем заклеймённый, Весь мир голодных и рабов! Кипит наш разум возмущённый И смертный бой вести готов.» …

Пе.Ес. Коротка історична довідка 05.01.1919 з Москви надійшла нота народного комісара закордонних справ РСФРР Г.Чичеріна у відповідь на радіотелеграми уряду УНР від 31.12.1918, 03.04.01.1919.

У ній стверджувалося, що військ РСФРР в Україні нема, а проти Директорії воює армія «українського радянського уряду, який є цілком незалежний». На той момент Харків захопили – піднявши повстання в місті, і двома днями раніше туди приїхало керівництво радянської України.