Перехрестя Гагаріна-Грушевського врешті-решт вирішено не ремонтувати, а реорганізувати в комунальне підприємство «Рівненський полігон народної люстрації».

Честь першими прокататися в нових сміттєвих баках матимуть посадовці рівненських міської ради та обласної адміністрації, які мабуть в стані зміненої свідомості у кінці листопада 2014 року «узгодили» питання зняття дорожнього покриття, а також керівник ремонтного підприємства та державної наглядової інстанції (УКБ), які виконали та проконтролювали виконання дивного наказу «молодої команди».

З метою залучення якомога більшого кола глядачів про урочисте відкриття траси та проведення першої люстраційної процедури буде повідомлено в засобах масової інформації.

Народна люстрація не має на меті приниження чи завдання чиновникам фізичних ушкоджень. Тож посадовці зможуть постелити в баках соломи та одягнути каски, щоб процедура пройшла максимально комфортно.В подальшому комунальне підприємство «Рівне нський полігон народної люстрації» має на меті придбати сміттєві баки преміум-класу, обладнані сидінням з вібромасажером, комп’ютеризованим робочим місцем та Wi-Fi.