Позацінова конкуренція у Рівному Місті

Нещодавно вирішив придбати донці на день народження новий мобільний телефон. Дізнавшись її вподобання та зваживши свої фінансові можливості, обрав одну з моделей Galaxy, яку дистриб’ютор пропонував у безвідсоткову розстрочку на 16 платежів (125 грн. за 1 платіж).

Все було б чудово, якби при розрахунку менеджер не повідомив про страховку 15% від вартості покупки, якщо брати розстрочку на 16 платежів та 7%, якщо брати розстрочку на 7 платежів.

Ціна мого подарунку раптово виросла на 300 чи 140 грн. в залежності від тривалості розрахунку, а анонсована рекламна ціна в 1999 грн., виявляється, можлива лише при разовій виплаті всієї суми.

Я бачив зірочку (примітку в рекламному оголошенні. Тож вирішив детальніше з’ясувати на сайті дистриб’ютора. Про будь-яку страховку інформації я там не знайшов.

Тож почав шукати вибраний телефон у інших магазинах. Врешті знайшов за 1999 грн. з безвідсотковою розстрочкою на 7 платежів без обов’язкової страховки.

Не буду називати ні першого, ні другого продавця, щоб не робити реклами (антиреклами). Навіть на фото з білборду я стер логотип компанії.

Але закликаю всіх рекламодавців писати правду на своїх щитах.

Адже не брехати повинна не тільки влада, а й будь-хто у нашій новій Україні.