За щоденними турботами про утеплення під’їздів, отриманням лімітів на газ міська влада Рівного Міста не забуває про активний відпочинок рівнян. Для задоволення потреб окремих мешканців старанням (чи "попустительством") міської влади в сезон літо-осінь 2014 різко збільшилася чисельність собак на вулицях Рівного Міста.

Як повідомив міський голова на спеціальному засіданні міськвиконкому, наразі потенціал міських собак використовується не в повному обсязі. Так за останній місць кількість обгавканих учасників акції «Вело екстрім - 2014» впала порівняно відповідним місяцем минулого року. На превеликий жаль міської влади, рівняни не отримують достатньо адреналіну, пересуваючись вулицями рідного міста.

Тому вирішено частину коштів, запланованих на придбання піску та солі для посипання вулиць під час зими, скерувати на закупівлю нарт та упряжок. Вартість проїзду в такому виді транспорту не перевищуватиме 200 гр. ковбаси з одного пасажира, а свіже морозне повітря та незрівняні краєвиди Рівного Міста стануть незаперечними аргументами на користь екологічного транспорту.

Зараз ведуться підготовчі роботи для приучування собак до зупинок міського транспорту. Для цього влада просить всіх небайдужих рівнян кормити собак саме на зупинках.

З настанням зими ці люди першими отримають право скористатися новим видом транспорту.



pic

pic

pic