Відкрити трасу гірськолижного слалому планує міська влада Рівного на перехресті вулиць Черняка - Шухевича. З цією метою розпочато демонтаж металевих сходинок на однойменному підземному переході. Для економії коштів міського бюджету демонтаж проводиться із залученням волонтерів з товариства «Бомж»*.

* ТОВ «Бомж» - збір металобруху та вторсировини, а також щоденне удобрення ваших під’їздів. ТОВ «Бомж» - 20 років ми поруч з вами на вулицях, в під’їздах та підвалах Рівного Міста.

Як повідомило джерело у ратуші, мер Рівного Міста планує з першим снігом особисто відкрити надскладну трасу, тож причиною щовечірнього човгання дерева по паркету на 2-му поверсі ратуші є банальне доснігове тренування.

До кінця листопада в підземному переході планується обладнати пункт прокату лиж та кімнату надання невідкладної медичної допомоги. Тож ті з рівнян, які спробують без гірського спорядження спуститися в напрямку вулиці Коновальця гарантовано отримають медичну допомогу та безкоштовні милиці від міської влади.

Спілка адвокатів Рівного Міста повідомила про заплановане відкриття кількох адвокатських контор поблизу підземного переходу для надання юридичної допомоги незгодним зі стрімкою буковелізацією наших вулиць і переходів з настанням зими.

Найбільші прибутки в переході з приходом холодів планують отримати медико-фармацевтична та юридична галузі, індустрія дозвілля та розваг, а також пункти ремонту взуття, власники яких нагадують про своєчасне проведення профілактики підошв та необхідність проклейки «зимової» резини.