Доброго дня. Пишу Вам листа з проханням про допомогу. Нещодавно в маленької дівчинки було День Народження-для неї влаштували свято, були рідні ,батьки, друзі, і звичайно святковий торт, і от як завжди задмухуючи свічки як інші діти, Даринка загадала бажання, та вона було не про іграшки ,не про платтячка чи прикраси. У Даринки є найзаповітніша мрія – ЧУТИ. Так ,Даринка немає тієї радості яку маємо ми, і навіть не задумуємося над цим, кожного дня дитинка бореться за своє місце в цьому світі, так само вчитися в школі, гратися з друзями, дивитися мультики, чути як мама читає казочку на ніч. Та крихітна дитинка не зможе подолати цю хворобу сама, для того щоб Даринка чула їй потрібно новий процесор до слухового апарату, який коштує 80 тис. грн. Родина дівчинки сама не спроможна назбирати цю суму, але всі ми, разом зможемо здійснити мрію Даринки. Допоможи, не проходь мимо скриньок та рахунків на які можна скинути кошти. Дитинка заслуговую на щастя. Будь тією людиною що допоможе здійснити мрію маленького сонечка. ДОПОМОЖИ!!!!!!!!! Рахунок Приват Банк -5168757280248727 http://vk.com/club79014512

Реалії сьогодення такі, що найбільшим ворогом хворих дітей є не їхні хвороби, а тотальна байдужість. Байдужість держави Україна , в особі чиновництва, та бездушність. Ставить під сумнів майбутнє і саме існування цієї держави . Зерно байдужості потрапило і в наші з Вами серця. Нас вже не турбують чужі сльози і біль. І зрозуміти всю глибину безвиході і відчаю можна лише опинившись наодинці з бідою. Її (біду) не запрошують і навіть не відкривають перед нею дверей. Вона сама вибиває двері і забирає найдорожче. Відчуття власного безсилля змушує звертатися за допомогою. Та в більшості випадків доводиться стикатися з байдужістю. Це нас не стосується? Нам байдуже? Ми ж , українці, не такі. Ми всім миром збирали кошти постраждалим, коли рвонув Чорнобиль, приймали у себе цілі родини. Це ми, українці, збирали кошти для постраждалих від повеней, вибухів та інших катастроф. Це ми запрошували на безкоштовний відпочинок дітей з постраждалих регіонів. Це ми допомагали іншим народам при землетрусах. В цей тяжкий час ми не можемо покластися на державу, але ми можемо допомогти один одному. Дитячі захворювання - це не вирок, ми ще можемо допомогти врятувати хворих дітей, врятувати наше майбутнє, врятувати наші серця від тління байдужістю, врятувати власні душі. Допомагай вже зараз! І навіть якщо ти можеш віддати всього кілька гривень – це допоможе! Не можеш грошима – приділи увагу, відвідай, подаруй любов і підтримку, молись про їх зцілення - це допоможе! Саме зараз Господь між нами, Він все бачить. І хоча ми можемо не зробити за своє життя нічого поганого, проте за вчинками нашими Судитиме нас. Йому не потрібні твої виправдовування. Сучасна медицина навчилась перемагати страшні хвороби, але безсила перед байдужістю. На відміну від лікарів, Господь здатен на дива - Він вміє виходити з могили… Ми прагнемо достучатися до Ваших сердець і до Небес.

ОТОЖ НЕ ЗАЛИШАЙТЕСЬ БАЙДУЖИМИ ДО ЧУЖОЇ БІДИ. ДАВАЙТЕ ВСІ РАЗОМ ДОПОМОЖЕМО ДАРИНЦІ НЕ ВТРАТИТИ МОЖЛИВІСТЬ ЧУТИ НАВКОЛИШНІЙ СВІТ. І ДОПОМОЖЕМО ЗІБРАТИ КОШТИ НА НОВИЙ СЛУХОВИЙ ПРОЦЕСОР.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ КОШТІВ:

Установа Ощадбанку:Рівне нське облуправління МФО 333368 КОД ЄДРПОУ 09333401 № транзитного рахунку за операціями з платіжними картками 2924891601 Картковий рахунок № 26251510631204 в Гривня України(Бобровницька Лариса Володимирівна)

Наименование банка:ПриватБанк Номер счета:29244825509100 МФО:305299 ОКПО:14360570 Назначение платежа(благодійний внесок) Кому:Бобровницька Лариса Володимирівна Для пополнения на карту: 5168757280248727

ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ДОПОМОГУ!!!!

pic