Футболісти рівненського МФК «Кардинал-Рівне» у черговому турі української Екстра-ліги завітали в гості до одного зі своїх найпринциповіших суперників – івано-франківського «Урагану». Гра вийшла досить напруженою, проте рівняни франківців впевнено переграли.

Гру команди розпочали практично без «розвідки» й одразу розпочали обмінюватися небезпечними моментами. Але вразити ворота командам довго не вдавалося, адже захист «Кардинала» та «Урагана» діяв безпомилково.

Гарні нагоди для взяття воріт втратили Євген Ланко та Мар’ян Маринюк. Перша половина гри так нульовою нічиєю й завершилась, а ось у другій «Кардинал» просто прорвало. Спочатку на 24-й хвилині точний удар вдався Віталію Танському, який скористався передачею Мар’яна Маринюка – 0:1.

Уже за три хвилини рахунок на табло подвоївся. Після прострілу вздовж воріт м’яч у свої ворота зрізав івано-франківець Андрій Сімка – 0:2.

Не встигли гравці «Урагана» оговтатись, як до сітки воріт влетів і третій м’яч. Дмитро Ситник та Володимир Сондак вдало зіграли на контратаці й останній змусив капітулювати воротаря «Урагану» - 0:3.

Здавалося, що гра може завершитись розгромом, але «Кардинал», як це часом трапляється, зарано повірив у перемогу.

На 33-й хвилині Павло Миколюк відквитав один м’яч – 1:3, а за дві хвилини до кінця гри помилки припустився кардиналівець Євген Ланко, який зрізав м’яч у власні ворота – 2:3.

Мав «Ураган» можливість й зрівняти рахунок, але рівняни цього зробити суперникам не дозволили й довели матч до перемоги.

Завдяки цій перемозі рівненський «Кардинал» вийшов на 4-те місце, набравши 10 очок.

Наступний матч рівняни проведуть в рідних стінах. 2 листопада вони зіграють проти МФК «Спортлідер+» з м. Хмельницький.