"Ціна посмішки" у кожного своя. Благодійний фонд "Погляд" представив фотовиставку світлин героями яких стали діти аутисти та їх родини. Адже для них побачити справжню щиру посмішку своєї дитини подеколи не так просто, а тими паче самому отримати заряд позитивних емоцій. Зазвичай це важка праця та відповідальність. Тому проект отримав назву яка змушує замислитись. Подробиці у нашому сюжеті.

Одинадцятирічний Лев Петрунін на відкриття виставки "Ціна посмішки" приїхав разом з мамою із Луцька. Там вони живуть нещодавно, адже довелося покинути рідний Донецьк та шукати нового прихистку. Кажуть завдяки таборуванню, та спільним проблемам з іншими батьками, які також виховують дітей-аутистів, знайшли нову родину, та місце проживання.

Нині Лев шукає себе на світлинах, які зробили небайдужі фотомитці. Валентин Кузан , аби ближче познайомитися з родинами, які мають спільні проблеми, на реабілітаційний табір приїхав з Ужгорода. Пригадує , як йому працювалося з дітками.

Сімейний реабілітаційний табір для аутистів організовує благодійний фонд "Погляд". Його засновники розповідають, після спільних занять дітки почуваються краще, а батьки вдосконалюються.

Розмістилася незвична виставка у Палаці дітей та молоді, адже тут підтримують благодійні громадські ініціативи.

На виставці представили три десятки світлин з останнього літнього табору. Є навіть світлина виконана самим аутистом, якому вже 30 років. Згадали і про Олексія Корсуна, хоч хлопчика з друзями вже не було в таборі, адже рік тому він потрапив під корлеса автівки, однак батьки таки розмістили фото свого сина. А саму виставку "Ціна посмішки" умовно присвятили загиблому Олексію.