Кролі-домовики, мандрівні корови та замріяні кішки приїхали зі столиці спонукати рівнян мислити позитивно. Господарі чудернацьких створінь - родина київських художників - певні, що дарувати гарний настрій - головне покликання їхнього мистецтва. Роздивлялась і тішилась Анна Яцук.

За професією вчителі, але замість того, щоб вчити дітей, малюють незвичайних левів, метеликів, зайців та інших мешканців лісу.

Олена та Євген Крутоголови вперше привезли до Рівного свої чудернацькі роботи. Створюють картини світлими фарбами. Кажуть, така кольорова гама завжди несе позитив у народ. Родина київських художників у своїх роботах несе традиції народної творчості, розширює кордони художнього простору та населяє його казковими створіннями. Євген Крутоголов розповідає: картини з дружиною малюють разом. Один - розпочинає, другий - завершує.

Майже всі роботи, які створило талановите подружжя, потрапили у приватні колекції і дарують людям радість від Південної Африки до Норвегії. Рівнян казкові картини надихатимуть позитивом до 28 жовтня.