Доки дзвоники ще готуються скликати до шкіл дітей, освітянське керівництво уже скликало директорів навчальних закладів. Щоб ті прозвітувалися про підготовку до нового навчального року. До процесу долучилися й ДАІшники.

Освітяни констатують: усі школи міста добре підготувалися до першого вересня. В одних закладах придбали нові меблі, в інших обладнали кабінети. Ці та інші питання обговорили під час секційного засідання керівників рівненських навчальних закладів та їх заступників.

Одне із питань, які розглянули під час зустрічі, — атестація шкіл. Педагоги порівнюють її з іспитом. Цьогоріч НВК "Престиж" склав її на "відмінно". Адже саме цей заклад атестовано з відзнакою.

Серед шкіл, які найкраще підготувалися до навчального року, ЗОШ №1.

Разом з тим на секційному засіданні ДАІшники проінформували освітян про статистику дитячого травматизму на дорогах. І звернулися до вчителів з проханням створити у школах куточки з безпеки дорожнього руху.

Уже в п’ятницю міські освітяни зберуться на серпневу конференцію педагогічних працівників. Там більш детально говоритимуть про здобутки, проблеми галузі та плани на новий навчальний рік.