Це повинна знати кожна наречена! Як правильно вибрати ідеальний весільний букет? Ви наречена і ви хочете, щоб ваш букет був неповторним і радував вас весільний день, а можливо і довше? Тоді до вашої уваги, декілька порад від одного з найкращих весільних організаторів США – Коліна Ковьє (Colin Cowie)

Букет повинен відповідати образу Вибір квітів для букета залежить від дизайну вашої весільної сукні, стилю свята, кольорової гами та від вашої комплекції. На першу зустріч з флористом вам необхідно принести зразок тканини вашого вбрання або його фото; також фотографію місця, де буде проходити церемонія. Намагайтеся описати усі деталі, адже це допоможе створити гармонійний, повноцінний образ.



pic

Букет нареченої повинен доповнювати її сукню Розкішна сукня, оформлена шикарно, потребує чистоти та скромності аксесуарів, щоб не було нічого лишнього. І навпаки, стримана сукня може ідеально поєднуватись навіть з екстравагантним букетом, прикрашеним кристалами та декорованим шовковими стрічками.



pic

Ретельно обирайте форму букета Попросіть флориста ознайомити вас з різними формами і видами весільних букетів. Їх існує безліч – круглий, каскадний, букет-сфера, у спеціальній підставці або без неї і т.п. Проаналізувавши ваші вподобання, придуманий образ і підібраний стиль, професіонал завжди допоможе вибрати форму букету, яка ідеально буде підходити саме для вас.



pic

Особливу увагу потрібно приділити ручці букету Це ще одна можливість підкреслити стиль вашого весільного дня. Дуже ефектно, природно та органічно виглядають букети на своїх стеблах. Часто флористи зв’язують їх стрічками або тканиною, яка відповідає кольоровій гаммі весілля. Зверніть увагу на те, чи ручка не виглядає занадто довгою або непропорційною. Це завжди помітно для оточуючих, псує загальну картинку та неприродно виглядає на фото.



pic

Правильно тримайте весільний букет На букет нареченої звертають увагу усі – і гості і об’єктиви камер. Ніколи не тримайте його на рівні талії або під грудьми! Тримайте ваші квіті, як можна нижче. Ви можете і не помітити того, що тримаєте букет не правильно. Оскільки ви в центрі уваги, нервуєтесь , то автоматично спрацьовує захисний механізм, і ви підсвідомо хочете заховатись за букетом. Це дуже часто трапляється з нареченими. Налаштуйтесь на позитив і насолоджуйтесь самим чудовим днем! Якщо букет знаходить під грудьми, то це візуально ріже ваше тіло на дві частини, ви виглядаєте нижчою та товстішою



pic

Гарно відносьтесь до букету Квіти – дуже ніжні та тендітні і вони можуть швидко загинути. Ось чому багато весільних букетів роблять саме з троянд, півоній та лілій. Але якщо ви обираєте більш тонкі квіти, такі як гарденії, конвалії, гортензії – то ви маєте бути особливо обережними. Гортензію потрібно тримати у воді, якнайдовше. Конвалії та гарденії легко можуть зламатися, тому їх потрібно тримати у вертикальному положенні.



pic

Вимагайте від флориста свіжості вашого букета Букет потрібно створювати не раніше, чим за день до весілля і зберігати його потрібно у прохолодному місці – це один з найоптимальніших способів зберегти свіжість букета нареченої протягом усього свята.



pic