Сайт ((http://rivne1.tv)(Rivne1.tv)) презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2013 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у травні - читайте далі.

Останній місяць весни 2013 року "відзначився" чималою кількістю гучних ДТП на Рівне нщині . В одній з аварій постраждали священник і податківець, у другій - на Острожчині - рівнянка загинула, не впоравшись з керуванням Лексуса, а в третій під колесами вантажівки загинув міліціонер.

Також у травні горів відомий у Рівному нічний клуб "Лагуна", а рівнянин Олександр Рудик, який просто йшов вулицею, посеред білого дня побили правоохоронці.

Травень 2013 року став плідним на соціальні "розбірки": рівненський батько розпочав "війну" з дитсадком, посадовця Олександрійської сільської ради затримали на хабарі, а рівненські тролейбусники вперше підняли тему невиплати заробітної плати, через що тролейбуси у Рівному могли й не вийти на маршрути.

Тоді ж сталася сумнозвісна бійка у школі: шестеро хлопчаків побили свою 10-річну однокласницю. Хлопці вирішили забрати у 10-річної Софії телефон. Коли та відмовила, почали гамселити прямо в класі.

Тим часом місцеві дорослі бешкетники влаштували справжню погоню зі стріляниною у самісінькому центрі Рівного.

Завершився місяць більш позитивними подіями. 30 травня концерт гурту "Океан Ельзи" зібрав понад 6 тисяч прихильників з усієї області та став одним з наймасовіших заходів за останні роки у Рівному.